Help dit prinsesje aan luisloos haar!

Het is al een paar keer gebeurt dat we ons een bult verschoten van de luizen en krabletsels in het haar van de kinderen. Sinds vorig jaar hebben we gemerkt dat de kinderen zelf veel belang hechten aan een gezond en verzorgt uiterlijk. Om ze hierbij te helpen kwamen we op het idee om een inzamelactie te doen. De meest haalbare manier om de luizen te bestrijden is door ze manueel te verwijderen met conditioner en luizenkammetjes. Op deze manier kunnen we dit zelf doen bij de kinderen maar ook de ouders aanleren hoe ze dit kunnen blijven doen als wij er niet meer zijn. 

Zou je graag willen helpen? Dan kan je luizenkammetjes en conditioner verzamelen, kopen, vragen aan anderen en deze aan ons bezorgen. 

Zo kan jij er ook voor zorgen dat de kinderen in Albești zonder luizen en krabletsels kunnen rondlopen!

 

Als je al een beetje ingezameld hebt en je het graag wilt bezorgen gelieve dan contact op te nemen zodat we de rest samen kunnen regelen. 

 

Zwerfvuilactie

Drie keer in het jaar gaan we met alle mensen die kunnen en willen op zwerfvuilactie om op deze manier geld in te zamelen. Dit geld kunnen we gebruiken om de deelnameprijs goedkoper te maken maar ook om een deel aan Metro Ministries te schenken. 

Wat is dat nu juist, een zwerfvuilactie? 

De zwerfvuilactie is een actie georganiseerd door de gemeente Balen waarbij je zwerfvuil kan gaan oprapen in de straten van Balen. Hiervoor krijg je dan een bedrag per aantal straten die je proper maakt. Zo kunnen we zorgen voor een proper België en kunnen we tegelijk financiële steun ontvangen. 

Stort je liever geen geld of ben je liever op een actieve manier bezig om ons te helpen dan mag je altijd eens meegaan om zo het werk wat lichter te maken voor ons.

Als je geïnteresseerd bent dan kan je contact opnemen voor verdere informatie.

Warme voeten actie

De warme voeten actie is een project georganiseerd door Metro Ministries, waarbij er in dorpen in en rond Sighișoara tijdens kerst voedselpakketten en laarsjes uitgedeeld worden. Roemenië heeft heel strenge winters maar veel kinderen lopen zonder schoenen en warme kleren rond. Tijdens dit project wordt er aan deze kinderen veel warmte aangeboden. Dit wordt ook gedaan in het dorp Albești waar wij elke zomer heen gaan.

 

Voor slechts 20€ kan je meehelpen om minder gegoede Roma gezinnen met kerst een voedselpakket te geven en ieder kind een paar laarsjes.

Meer info: www.metroministries.ro

Of stuur een mail naar ons: hartslagroemenië@gmail.com

Zelf ideeën? 

Als je zelf een voorstel hebt over hoe je ons kan helpen of een origineel idee hebt om geld in te zamelen, neem dan gerust contact op!

Maak een Gratis Website met JouwWeb